Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dvě auta vedle sebe

Od: toncek® odpovědí: 3 změna:

Zdravím, pokud jsem dnes jel v obci, já v levým pruhu, auto vedle v pravým pruhu. Oba jsme určitě jeli přes 65 km/h, ale Policie ČR zastavila pouze auto v pravém pruhu, které jelo rozhodně dřív rychleji, protože se z ničeho nic objevilo vedle mě a chtělo mě předjet zprava. Je možné, že dodatečně dojde pokuta i mně?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Promiňte, ale dejte si pár facek a neptejte se na blbosti!
Pochopitelně vám nic nepřijde a jestli ten řidič, kterého zastavili, ale nezměřili(?) je alespoň trochu chytrý, tak na něj také nic nemají.
Soudím z nedobře popsané situace, ze které se vlastně skoro nic usoudit nedá *smich*

hodnocení

0x

A měřili vůbec rychlost, nebo jen kontrolovali namátkově?

hodnocení

Jak poznáte, jestli měřili rychlost, když jeli celou dobu za námi? Až borec jel vedle mě minimálně 80 km/h, tak zapli majáky a brali jeho místo mě. To ještě neznamená, že si mohli první naměřit mě a potom si vzít auto vedle, protože mě chtělo předjet zprava.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]