Dobrý den, Chtěl bych se zeptat, Mám passat b5.5 1 9tdi 96kw a mlží se mi okna. Když zapnu ofuk předního skla a dám vnitřní cirkulaci, tak větrák běží na plno ale když vypnu vnitřní okruh tak jde hodně slabě. Může to dělat klapka pro přívod vnějšího vzduchu? Pokud ano kde se nachází v tomto autě?
Jestli se ti mlží okna tak to múže bejt tou nefunkční klapkou Je li stale pootevřen vnitřní okruh tak se to mlží ty potřebuješ aby byl vnitřní okruh uzavřen a venkovní otevřen Ja ro řešim tak že pokud to de to zavru ručně a odpojim z konektoru Větrak bych hledal u spolujezdce za kastlíkem
at44
No větrák funguje jak má ale jen na vnitřní okruh a na vnější nefouka skoro vůbec na sklo
Pokud je ta klapka opravdu v haji u jedničkových oktavek je to běžný tak výměna je pěknej vopruz osobně sem ji nemenil ani na svym prostě sem jí zavřel od spodu otevřel ručně z vrchu a odpojil z elektriky Ničemu to nevadí za mě je tam zbytečná Klapku bys měl vidět když sundaš větrák
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.