Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde najdu technické údaje bez techničáku

Od: maci odpovědí: 17 změna:
Prosím, nevíte kde najít technické údaje k autu, když už nedávají k autu velký technický průkaz? Potřebuji údaje předložit účetní, aby mi mohla spočítat cestovní příkaz, kdy jsem svým autem jela na služební cestu. Konkrétně C3 Max turbo.Děkuji.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Dobrý den,

mrkněte na Datová kostka - po zadání VIN vám vyjedou veškeré informace.

kmet
hodnocení

1x

V COC listu, tzv. Certificate of Conformity, říká se mu "rodný list vozidla", obsahuje veškeré údaje o vozidle. Zdroj: AI.

Ano, správně.

Píše AI, kde tazatel(ka) najde COC list?

Co bude pro účetní lepší?

hodnocení

0x

Pokud máte placený přístup na takzvaný servicebox ( public.servicebox.peugeot/... ) pak tam zjistíte cokoliv o autě dokonce i OEM kód (třeba manžety na poloose). Dnes již všechny co spadají pod Stelantis . Popř po zadání VIN něco málona zde catcar.info/... Jinak pro řádné členy(rozuměj placené členství=400kč ročně) peugeot-clubu.com je tato možnost si o toto požádat, kde se dozvíte vše o autě -výbava s jakou sjel z linky, kód barvy potahů, rozměry kol a pneu převodovka atd (výpis pro C4 je na 3 strany A4). Jinak jak již to padlo od předchozího rádce-po zadáni VIN pak toto v datové kostce!

Druhý odkaz nefunguje.

503 Service Temporarily Unavailable

Funguje, ale bez tečky na konci.

asd1

Catcar někdy funguje někdy se mu nechce..

Komplet údaje o autě zobrazí i VIN dekodéry, většina bez poplatku jen základní údaje a kompletní za poplatek, ale dá se najít i zdarma.

No jo, ty moje oči. Neviděl jsem tu tečku, díky za upozornění.

bear
hodnocení

0x

Citroen C3 se vyráběl v letech 2002 až doteď.

Max Turbo asi bude Puretech řada?

Jak chcete počítat cestovní příkaz, když jste vpodstatě uvedl okrajové údaje.

To je jako napsat, že má auto červené od Citroenu s 19 palcovými koly.

Ne nedal, ale tazatel neví že techničák je stále, ale ne v papírové podobě ale jen v digitální na datové kostce odkud si jej může stáhnout a vytisknout...

Jen tak mimo, zase to vypadá ... už 24 h a nulová reakce "tazatele"

Tazatelka má jiné starosti, třeba dělá oběd pro velkou rodinu, když je ten dlouhý víkend.

Takže beru zpět svůj komnet z 15.11 v 10:39 ! Omouvám se tazatelce.*mir*

Ale rada nejen pro ni do budoucna ale i další tazatele (bojoval jsem s tím jako moderátor na jednom klubu, žel je to jako boj s větrnými mlýny=vzdal jsem to i skrze další možnost jak ztížit možnost rady - nemožnost dát odkaz na jiný klub ... jsem odešel) je velmi vhodné poté napsat vyřešení.

rudolff
hodnocení

0x
e-technicak.cz/...
Zde - po přihlášení, např přes identitu občana.
Samozřejmě, pokud je auto napsané na vás...

maci
hodnocení

Očekáváte mojí reakci? Pomohla mi hned první rada od Vikos. Takže jsem se k diskuzi více nevracela. Pro účetní byl zcela dostačující výtisk informace o mém autě. Asi nebylo třeba k dotazu napsat VIN, typ, datum výroby a barvu auta. Papírový velký techničák se nevystavuje krátce, tak je jasné, že jde o nové auto. Proto taky můj dotaz, kde ho najdu. Děkuji Vám za rady k věci.

OK, "Pomohla mi hned první rada od Vikos"

a co mu dát bod?

maci
hodnocení

To jsem chtěla hned, ale zelený puntík nereagoval. A nereaguje ani teď. Ráda bych, bohužel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]