Mám dotaz, nikdy jsem nad tím moc nepřemýšlel, ale v poslední době se mi děje poměrně často, že narazím na překážku v protisměru, většinou vozidlo co překážku objíždí mě nevidí. Ať už kvuli tomu že stoji překážka v křizovatce, zatáčce, atd. Vždycky dupnu na brzdy, zanadávám si, ale nejspíše bych taky v takové situaci nevěděl co dělat. Auto jede krokem, ale to nemění nic na tom že aby do zatáčky vidělo, musí si najet klidně až půlkou vozidla, a to už se tam ve dvou nevejdeme. Jake je tedy řešení z pohledu vozidla co prekazku za kterou prostě nejde vidět objíždí? Díky za odpověď.
Řidič musí předvídat. Že vám vyběhne děcko zpoza autobusu, že se někdo slepě rozběhne přes silnici za autobusem, že holka, co čumí do mobilu, vám klidně vleze před auto. No a nebo že vám tam někdo právě vyjede za takovou překážkou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.