Ahoj, dobrý večer. Koukám po Superbu třetí generace, líbí se mi. Většina jich má nájezd kolem, nebo nad 300 tisíc. Šli byste do toho? Popř. jaký motor? Většinou jsou 2.0 TDi, 1.4, 1.6 a 1.8 TSi. Jako je to dost, ale prodává se jich mraky, tak by to mohlo něco vydržet ne? Asi jde o péči o to auto, což se těžko zjišťuje... Hláška "Stačí sednout a jezdit" u každého druhého inzerátu mě celkem baví Díky za rady!
Stačí sednout a jezdit já chápu tak, že takovým stylem se k autu choval předchozí majitel A nebo když někdo vychvaluje, jak auto táhne a že dostávalo všechno, co chtělo = dostalo co proto
Osobně bych do takového nájezdu nikdy nešel. Jedinou výhodou je, že je to hodně rozšířené a hlavně české auto, že se dají sehnat díly z druhé ruky. Pokud ho koupíte, tak si jistě s opravami zařádíte.
S tímhle nájezdem asi jen ten dvoulitr TDI..a to ještě jen určité kódy motoru myslím.
norman
Tak myslíte, že to je blbost? Strašně se mi to auto líbí. Dají se za ještě přijatelné peníze najít s nájezdem lehce přes 200. Prodává se jich strašně moc. To jsou všechny na sešrotování? Teď mám Fabii, 1.9 TDi, najeto 350 tisíc a šlape jak hodinky. Myslím, že dřív snhije kastle...
Jen pro zajímavost, asi před čtvrt rokem jsem nedobrzdil s pětiletým superbem a odnesl to nárazník,nosníky pod nárazníkem, jeden světlomet ,maska a lem kapoty. Chladiče vše netknuté. Platím pojistku 17tis. ročně. Dal jsem to do servisu na Jarově, do týdne bylo vše opraveno a cena byla 247tis. Naštěstí jsem platil jen 10tis. spoluúčast.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.