Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena pojištění za auto

Od: eaearlrl odpovědí: 4 změna:
Zdravím, jakouplatíte cenu za pojištění auta a co v tom mate? Ja za chvili budu řídit 4 roky a celou dobu platím pomalu stejne. Bez nehody. Je to za rok 10 tisíc, mam jen zaklad nic navíc, Volkswagen auto staré 20 let. Přemýšlím ted o změně jelikož mi přišla sms od KLIK kde jsem předtím porovnala, ze mam na změnu uz jen 2 dny. Zajímá me tedy jaké ceny jsou ted tak přibližné, jaká pojišťovna nejlepší…Alianz co mam mi nevyhovuje jen ta cena, i aplikaci maji pěknou a přehlednou. Par lidi mi ale řeklo, ze to mam docela levné, tak úplně nevim a hledám info dal, díky a hezky večer

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

3x

Cena se odviji od toho, jake mate auto, kde bydlite, kolik Vam je let a kolik mate bonusu. Kdyz Vam tu lidi budou hazet "svoje" ceny, tak jsou to informace uplne k prdu.

Pouzijte nejaky (online) srovnavac pojisteni.

km
11.11.25 22:59

*palec*

hodnocení

0x
Mám 13 let starého Volkswagena, je to moje první auto, mám ho tři roky a platím nějakých 7000 Kč. Povinné + všechna skla, asistence, srážka se zvěří, vandalismus, živel (prostě všechno co nemůžu jako řidič ovlivnit).
A jsem za to rád, protože připojištění srážky se zvěří už se hodilo (škoda cca 50 tisíc).

kare
hodnocení

0x
Zkuste kalkulaci u jednotlivých pojišťoven. Třeba první tři u kterých Vám vyšel srovnávač nejlépe.
Vždy jsem se u pojišťovny dostal na nižší cenu než ve srovnávači.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]