Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Unik chladící kapaliny z prevodovky

Od: lidis odpovědí: 1 změna:
Dobrý den už delší dobu zjišťují unik chladící kapaliny z nádržky,prvně jsem si myslel,že to uniká od termostatu,protože byla náprava od kapek,ale po výměně problém přetrvával a dnes jsem konečně došel odkud to protéká.Uniká to z převodovky a vůbec nevím odkud se tam bere.zjistil jsem to až když sem motor trochu protůroval pak to ztama začlo vytékat.jde s tama i chrastění,ale vím,že toje spojka na výměnu,ale ten unik my vrtá hlavou.v tom místě kde sem to označil sem prstem nahmatal malou kulatou dírku jako kdyby tam měla být nějaká zátka či co.odtud to vyteka.Setkal se stím někdo už? Peugeot 308 1.6hdi r.v 2008.
Unik chladící kapaliny z prevodovky
Unik chladící kapaliny z prevodovky #2

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Doporučím pátrat dál neboť z převodovky chladicí kapalina NEMŮŽE unikat nebpť tam není! V převodovce je -měl by být z výroby olej Total Trabnsmission Gear 75W80 nebo Total Traxium Gear 8 75W80 ´žel nevím od kterého data jej PSA začal používat. Jinak i když nwn přesně jak to má 308 ale na tuty je únik někde na hadici chlazení -tedy pokud je to chl.kapalina.

Nebojím se říci, že to bude někde u termostatu (chladič-termostat nebo termostat-topení). Z místa úniku to kape na špajzku a dál jak vidíte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]