Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak ven z řazení pádly

Od: hujr odpovědí: 3 změna:

Připojuji se k podobnému dotatu zde.Mám nový Tiguan se 7 st.DSG. Zařazenou rychlost to ukazuje stále, ukazuje i režim, jestli normál nebo sport. Nedávno jsem zkusil řadit pádly, ale pak jsem se nemohl vrátit do normálního režimu automatu. Musel jsem zastavit, páku dát na P a pak zpátky na D a pak to šlo. Nejde to nějak normálněji?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Podržet pravé pádlo.. Aspon tak to je u škodovky

hodnocení

3x

Přesně tak, podržením pravého pádla cca na 2-3 vteřiny se vypne manuální mód (pokud do něj bylo vstoupeno v režimu D nebo S - použitím pádla).

Nevím jak nové, ale starší modely mají možnost i ručního přepnutí pákou do "trvalého" manuálního režimu, tam to podržení nic neudělá, musí se páka vrátit zpět do režimu D.

hujr
hodnocení

Díky, podržení funguje. Díky oběma.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]