Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč některé SUV ukazují zařazený stupeň

Od: komberec odpovědí: 11 změna:

Některá SUV třeba od vw ukazují jáký je právě zařazený stupeň v aut. převodovce, jiné třeba JEEP, BMW nebo mercedes ne.Proč to tak je, když řadím pádly pod volantem řídím se podle zobrazeného stupně, abych se nezpletl.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
To vůbec není o SUV, indikací rychlostního stupně má kdejaké auto, pamatuji, že to měla i má služební Octavia v socka provedení Tour. Ještě to bylo spojené s ekokurvítkem nazývaným indikátor ekonomické jízdy, který šipkami napovídá, jaký stupeň řadit. Ovšem to vede jen k podtáčení motoru se všemi důsledky.
komberec

mathew
hodnocení

1x

Při manuálním řazení ukazují zařazený rychlostní stupeň snad všechna auta, to že tam je v automatickém režimu pouze "D" neznamená, že to neumí ukazovat i něco dalšího.

komberec
hodnocení

Při manuálním řazení pádly mi alespoň moje X5 nic neukazuje.

vernon
Moje BMW 5 mi samozřejmě v manuálním režimu zařazený stupeň ukazuje.

k2
hodnocení

0x

Proste to tak konstrukter vymyslel/navrhnul. Nejaky jiny duvod bych v tom nehledal.

kory
hodnocení

Jestli to nebude tím, že jedni používají dvojspojky a druzí ZF.

mil®
hodnocení

0x

V mé cx 5 to prej ukazuje, co mám zařadit, když jedu na tempomat. Automat nemám.

hodnocení

0x
Měl jsem Audi a4 b6 s automatem multitronic a taky to ukazovalo jaký "kvalt" tam zrovna je..Né,že mám dát vyšší.

smode2
hodnocení

0x

Já vám to vysvětlím úplně stejně, jak by to vysvětlil můj profesor elektroniky: "Protože tam přišel jeden pán, řekl že to tak bude, a oni to udělali."

corry
hodnocení

0x

Já na své audi Q7 sice na volantu pádla mám, ale pravé přehazuje stanice rádia a levé mody počítače.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]