Nějaký ty voskovky jsem už vyzkoušel,názvy si nepamatuju ale výsledek nic moc. Jedidě si zajet do prodejny s barvama tam polde vzorkovníku vám namíchjí barvu do takový tužky s kuličkou. To se mi párkrát osvědčilo.Manželka snad omete každý křoví u cesty.
Podle reklamy je to stejné jako Fix-it-pro. Ten jsem zkoušel a nefunguje tak jak je uváděno. Je to zase jen obyč opravná tuška ,nic víc. Sohlasím s mirem, je to zase jen a jen reklamní trik.
Nevim, co je to za tuzku, koupil jsem se starsim autem takove opravne stetecky, origo Opel, metla a lak a musim uznat, ze je to lepsi nez dratem do oka. Drobne skrabance, puchyre a dubky se s tim daji docela dobre zaretusovat, na natreni celeho blatniku to samo neni.
Znám použití barvy na sítotisk.Kdysi jsem získal trochu barvy,která se vytvrzovala UV lampou.Když jsem si větší rýhu zamáznul maličkým štětečkem,tak za den na sluníčku byla škrába krásně zalitá a tvrdá.Takže si myslím,že v těch tužkách asi bude roztok na podobném principu.Rýha se zacelí bezbarvým lakem,ostrá rýha zmizí a pokud není hluboká až do kovu,tak po vytvrzení sluníčkem ,zbude nějaká malá prohlubeň,z dálky neviditelná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.