Na jednom nově Nokian Seasenproof2 v rozměru 205/55R16,dle názvu celoroční dle značení zimní: M+S a TPMS a s tím, že pokud se osvědčí pak jako letní přijdou ve stejném rozměru, ale asi Nokian Wetproof .
Na svém a prodaném synovo autě se Wetproof-y osvědčili
Nokia seasonproof2. Bohužel nemám závodní licenci, jezdím předvídavě, takže s nějakým velkým rozborem a hodnocením nemohu sloužit. Ale nikde jsem neklouzal, takže asi dobré.
Technicka poznamka: stejna pneumatika jen ruznych rozmeru se muze chovat uplne jinak. Otazka je tudiz vcelku nesmyslna, respektive z pripadnych odpovedi tezko vyvodite neco smysluplneho...
Celoroční pneu jsem používal, byla to blbá letní a blbá zimní pneumatika. V současnosti jezdím celoročně na zimních Barum polaris k největší spokojenosti,
Tchýni jsem koupil tomket. Najezdí zhruba 5000 km za rok a v našich končinách je sníh tři dny v roce, takže celoročky nejsou problém. Co mne ale překvapilo byl originální vzorek. Výška vzorku nové celoročky 7 mm! Pamatuji si svého času Goodyear se vzorkem přes 10 mm, některé další značky měli třeba 9, letní 8. Ale v podstatě zimní pneu nové 7 milimetrů mi přijde strašná kombinace.
asd1
Tomket je nejlevnější čína, podle toho to taky vypadá. Když koukneš na testy tak na mokru neskutečnej propadák, patří mezi úplně nejhorší.
Chápu že jsi pro tchýni pořídil právě tohle
jm
Tak asi testy sledujeme každý jiný.. ale i čínské zimní se vzorkem bude lepší než sjeté letní
asd1
Koukni třeba sem, jak pěkně se Tomket předvedl:
Je tam dobře vidět i srovnání mezi celoročkama a top zimní + top letní...
Tak třeba já v Praze většinou přezouvám opravdu jen na nejkratší nutnou dobu, obvykle když mě překvapí sněžení přes den a večer sotva doklouzu domů, pak měním kola s čelovkou Některou nedávnou zimu jsem neprezouval vůbec, když se sníh přes den neudržel a jezdil jsem do práce až v poledne jen po mokru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.