Nejste přihlášen/a.
Mne se to netýká, jen zprostředkovaně. V neděli mi volal syn, že si s manželkou vyjeli sdíleným autem z Prahy, když se vraceli a zastavili na dálnici u motorestu, auto pak nenastartovalo, jestli bych pro ně nezajel (když už jsem byl na cestě, volali mi, že přece jen nastartovalo a domů dojeli).
Cvičně jsem hledal na internetu, jaké podmínky jsou pro sdílená auta, moc jsem toho nenašel. Syn říkal, že po cestě jim to párkrát signalizovalo, že překročili nějakou rychlost, jestli je možné že by jim kvůli tomu auto na dálku ta společnost vypnula. Je něco takového možné?
Kdyby se mi něco takového stalo s mým autem, kouknul bych se na kartičku mé pojišťovny a volal asistenci (už jsem to použil dvakrát, jednou mi poradili, abych volal odtah, ale podle mne ta závada nebyla tak závažná abych nemohl dojet, jednou mi odtah poslali).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.