Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dezen pneu 4mm

Od: zz odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat. Mám pneu michelin alpin 6 a už je mám delší dobu.
Jsou už sjete a tak jsem chtěl změřit ten dezen. Jsou tam takové malé výstupky viz foto. 4 mm se měří od těch výstupku nebo v celé drazce?

Dezen pneu 4mm

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

5x

Celou hloubku. Ty "vystupky" (TWI) je prave indikator opotrebeni. Az bude hloubka dezenu zaroven s nimi, tak nemusite nic merit a vite, ze pneu je KO.

bear

Já už bych je letos neobul, jak na ně koukám. Možná jako nouzovka do města na nákupy, kdy nebude sníh.

hodnocení

2x

Měřte hloubku v drážce, ta určuje milimetry. Ta ploška je na optické poznání, že (ne)jsou ještě sjeté .

hodnocení

0x

Měřte hloubku dezénu hlavní drážky (to je právě ta s indikátorem TWI - tak někde vedle něj), na samotný indikátor se moc nespoléhejte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]