Nejste přihlášen/a.
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Nedávno jsem to montoval na Jumpera (což je totožné auto) a nebyl jediný problém. Spíš mě nějak neštymuje ten tvar patic na tom obrázku , co jste dal do dotazu . Zkuste se podívat do tohoto návodu dodavkyeshop.cz/...
Chlapi,jde o to,ze ten plech, přes který skrz je sroub bych potřeboval vyšší...v tom plastovým uchycení jsou dva otvory,ale použitelný je jen ten vrchní kde je z druhé strany vylisek pro čtvercovou matku...bude je ten plech kratky nebo jsou vysoke ty spodni gumy...zasilam fotky...budu rad za radu...pri koupi jsem posílal vin auta a bylo mi receno,ze je to na to na to auto.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]