Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příčníky fiat Ducato 2024

Od: slavista® odpovědí: 7 změna:
Ahoj všem, chlapi ma nekdo příčníky na fiatu ducato L1H2?
Koupil jsem origo fiat tri příčníky na základě vin auta,ze budou pasovat,ale nevím,bud jsem takový lempl (coz si nemyslim) nebo to prostě nejde... má někdo zkušenosti?

Příčníky fiat Ducato 2024
Příčníky fiat Ducato 2024 #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

Je to L2H1 ale to zrejme nema vliv.
Dika za odpověď.

hodnocení

0x
Nevím co mělo být na první fotce, ukazuje se mi jen černo.
Vyfoťte upevňovací body na střeše a spodní stranu těch příčníků.

hodnocení

0x

Nedávno jsem to montoval na Jumpera (což je totožné auto) a nebyl jediný problém. Spíš mě nějak neštymuje ten tvar patic na tom obrázku , co jste dal do dotazu . Zkuste se podívat do tohoto návodu dodavkyeshop.cz/...

hodnocení

To ja mam jiny,primo od fiata..
srba.cz/...

hodnocení

Chlapi,jde o to,ze ten plech, přes který skrz je sroub bych potřeboval vyšší...v tom plastovým uchycení jsou dva otvory,ale použitelný je jen ten vrchní kde je z druhé strany vylisek pro čtvercovou matku...bude je ten plech kratky nebo jsou vysoke ty spodni gumy...zasilam fotky...budu rad za radu...pri koupi jsem posílal vin auta a bylo mi receno,ze je to na to na to auto.
Příčníky fiat Ducato 2024 #3
Příčníky fiat Ducato 2024 #4
Příčníky fiat Ducato 2024 #5

hodnocení

Na těch fotkách vidíte kam mo vychazi sroub...dal jsem ho do horního otvoru a přes něj dal.ten plech na stáhnutí,aby bylo vidět jak mi to výškově nevychází.

hodnocení

Zdravím... dokáže se k tomu ještě někdo vyjádřit na základě toho doplnění?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]