Nejste přihlášen/a.
0x
No co by zřejmě, ihned se nic nestali, ale možná nepatrně sníží životnost pal. soustavy potažmo motoru.
Jinak mojí se do HDí povedlo dát do asi 5 l ropy dát 10l e85, dojela domů a až jsem přišel z práce takmi sdělila co se stalo . Vzal jsem do kanistru 5l nafty, nalil do nádrže. pak jsem doplníl nftou s přídavkem litru motorového oleje. Auto odešlo na podělanou převodovku a korozi tedy pokud ta příhoda na to měla vliv.
M9R 2.0 DCi Reanult je common rail. Nepoužít VIF je zbytečnej hazard, stejně jako tankovat benál.
Další věc umí to čistit vstriky a vyšší cetanovy číslo znamená že to líp jede a min žere. 5L benzínu v 50L nafty není běžná situace proto radsi celou pikslu
M2t a jiný oleje - bacha na popel a DPF, to bych tam nedával, sice maže ale ucpanej filtr není levná záležitost- od častější regenerace po nutnost vymeny..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.