No ja Ti nevim. Toto vzdy sundavam zacerstva. A je jedno jestli umyvadlo, vana, sprchac, auto. Zamaskuju, natlacim, liznu, sundam pasku a liznu nacisto. Takto bude tmel z mista pretahnuty az na pasku. A bude to mit skaredy, zubaty kraj.
Souhlasím s ostatními, podle mě mělo stržení předcházet dotazu, teď už bude pozdě. Nevím jak tenhle tmel, jestli půjde dodatečně něčím lehce abrazivním nebo nějakým rozpouštědlem rozmydlit do ztracena. Jestli a jako že nejspíš ano, je to takovej ten tmel co dost připomíná obyčejný akryl nebo lepidlo na polystyren, tak to snad půjde, ale bejt to polyuretan, tak s tím přechodem už nehne asi nic.
Je to Wartburg 353W..Původní izolace-páska z čehosi se věkem rozpadla a vydrolila..vznikla tam velká škvíra,kterou teklo do spoje..Tak proto tmel.Lepenku jsem sundal asi za půl hodiny a nevypadá to zle.
doutnak - Wartburg nikdy nic tmeleného neměl. Díly kastle byly "na sucho" sešroubované a mezery byly přiznané, žádná páska přes ně nebyla. Mělo to výhodu jednoduché výměny dílů.
Tahle přibližovadla jsem vlastnil dvě a jedno jsem řídil jako služební.
Mezi čelem a blatníkem - v tom spoji byl od výroby kus-pás nějakého materiálu,který se vydrolil..Rozebral jsem jich taky několik, z různých roků výroby. Ta páska je i ve spoji mezi podběhem a blatníkem a i mezi sloupkem a blatníkem..Něco mezi gumou a plastem..Různé roky měly různé materiály..Rozdíly byly i mezi Wartburgy koupenými v Čechách a dovezenými z DDR..Měly o dost lepší antikorozní ochranu nějakou mazlavou hmotou..nevím zda od výroby nebo dodatečně
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.