Nejste přihlášen/a.
Mám dotaz, koupil jsem volkswagen polo z roku 1995 v beznínu a hodlám na něj vyměnit rozvody, protože přesně nevím kdy byli měněné a chtěl bych vědět, zda stačí vyměnít jen kladka s řemenem nebo mám vyměnit i vodní pumpu? díky předem za odpovědi.
Nevím sice o jaký motor jde ,ale pokud je vodní pumpa poháněná rozvodovým řemenem , tak vyměna včetně pumpy. Mohlo by se to ve finále dost prodražit, pokud by se pumpa vysypala a motor se potkal. Komplet sada přijde zhruba na 3700. Pokud by jste to kupoval jednotlivě tak to přijde dráž, proto lepší koupit přímo jako sadu.
Tak ten odkaz nefunguje. Mrkněte tady elitecat.cz/... je tam za 3 678 bez DPH
CT 846 WP3
Popis: Rozvodová sada, vodní čerpadlo
Sirka v mm:19 mm / počet zubů:135 / montazni pohon:vačkový hřídel /
Dodavatel: CONTITECH 3 678,00 CZK (4 413,60 CZK)
Berte tu od SKF (švédové) za těch 2 998 včetně DPH je to dobrá cena
jak píše ar-u koncernů je to z převážné většiny motorizací i s pumpou-takže komplet výměna,no a za 3000,-SKF není co řešit...
a co říkáte na tuto rozvodovou sadu z aukra? zdá se mi ta cena docela zajímavá... aukro.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.