Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Giulietta 1.8 TBI špinavá chladící kapalina

Od: jarin® odpovědí: 3 změna:

Ahoj,

Giulietta 1.8 TBI - řeším problém se zakalenou chladící kapalinou, auto v zimě netopilo, v létě jsem s ním najel 500 km v tropech a teplota se držela dobře. V roce 2022 se tam měnil termostat a můj debilní bývalý mechanik tam buď nalil mixnutou chladící kapalinu se starou nebo nekvalitní novou...netuším. Mám trochu obavy, jestli třeba není těsnění pod hlavou KO ale olej vypadá hezky a auto se nepřehřívá.

Jestli máte někdo zkušenosti a poznáte to z fotek, budu rád. Chystám se to vypustit, použít čistič na chladiče, udělat důkladný proplach a asi dám i novou nádobku, protože tahle je hnusná.

Dík

Giulietta 1.8 TBI špinavá chladící kapalina
Giulietta 1.8 TBI špinavá chladící kapalina #2
Giulietta 1.8 TBI špinavá chladící kapalina #3

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

Jeste foto olejového víčka

Giulietta 1.8 TBI špinavá chladící kapalina #4

k2
hodnocení

0x

Pokud tomu nic jineho, nez je je kapalina hnusna, neni, tak vypustit nalit kohoutkovou vodu, poradne projet a vypustit. Opakovat dokud nepotece ven cista voda. Pak nalit normalni nemrzku. Na nejake cistice chladice bych se vyprdnul.

bear
hodnocení

0x

Čistič chladiče je výborná věc. Budeš mít i nádobku bez vodního kamene a mastnoty.

Mám zkušenost z BG Radiator flush. Mohu jen doporučit.;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]