Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plasty na autě

Od: thomess odpovědí: 3 změna:
Dobrý den
Nevíte někdo jak oživit plasty na autě?
Vyzkoušel jsem černou vazelínu, nějaký přípravek na oživení plastu z unihobby a po chvíli jsou zpět takové nepěkné. Někdo říká zkusit wdčko ale to se mi moc nezdá spíš zbytečný čas.
Děkuji za radu

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kmet
hodnocení

0x

Videl jsem video, kde to přelízávali malým propanbutanovým hořákem. Tohle video neni ono, ale princip je stejný. http://www.youtube.com/shorts/7TVCA8dBaH8

thomess
Dobrý den, přesně tohle bych potřeboval. Pb mám doma ale nemám k tomu zbytek…. Jdu prohledat garáž, snad někde bude i hadice s tou hlavou(pistoli).

bear
hodnocení

0x

Interiérové nebo exteriérové?

Na exteriérové je nejlepší olíznout PB hořákem plamenem. Chce to cvik, ale jak se palst nataví, tak opět zčerná.

Základem je ty plasty předtím pořádně umejt a odmastit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]