Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cukání motoru diesel

Od: aloisb® odpovědí: 1 změna:

Máme CITROEN C3 z roku 2008 - diesel. Dnes jsem po startu viděl na palubním displeji žlutý nápis SERV a ještě červené dveře. Měl jsem špatně zavřený kufr. Tak jsem zastavil, kufr zavřel a žlutý nápis SERV už také nesvítil. Když jsem se však rozjel, tak se motor začal dost silně škubat a cukat. Přestalo to až po ujetí asi 3 km. Co by to mohlo být?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Náhodná závada? Diagnostikou (Výhradně diagbox-lexia) vyčíst závady v paměti. Jen tak pro formu-kdy byl naposledy měněn palivový ftr? Pokud nevíte nebo je to již dlouho, pak nechte ihned vyměnit.

PS u PSA (peu a ctr) určitě, u Stelantis (PSA, DS + Opel, Jeep, Dodge,Fiat, AR...) nevím zda u všech pokud je vážná závada, tak svítí výhradně červeně kontrolka- STOP a k ní ještě druhá upřesňující (např vysoká teplota , nebo brzdy...)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]