Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Silné zamlžování skel

Od: redroker® odpovědí: 11 změna:

Mám problém v tomto chladném (a hlavně v zimě) počasí se zamlžováním skel u své Felicie,moc nepomůže ani otevření okna,či ofuk skel.Při koupi auta jsem do nasávací mřížky vložil kabinový filtr,který tam nebyl,ale spíš se stav zhoršil.Zkusil jsem i alkoholový roztok na skla,ale rovněž nic.Do auta nezatéka,ani nejsou mokré koberečky. Máte nějakou radu?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

1x

zkoušel jste mrknout na odtok z kab.filtru-zda není zanesený,a tudíž voda nemá kudy pryč a v podstatě si vlhkost na skla foukáte...?Osobně s Feldou zkušenost nemám,ale všeobecně jsou ony odtoky trochu problém...Jinak docela pomáhá aplikovat nějakou lepší leštěnku(něco hydrofobního) na vnitřní stranu skel-značně to znesnadní vlkosti se na skle "držet"...

ar*
hodnocení

0x

Kabinový filtr vyhodit, po prvím dešti je nacucaný vodou a pak má větrák poloviční výkon a navíc nasává vlhký vzduch, Druhá příčina je odtok jak psal Erikch a třetí častá závada ,u Filcek, je zatékání kolem předního skla, pak je ten "molitan" pod přístrojovkou nacucaný jak houba a v autě je vlhko a pak se skla mlží.

jarda3*
hodnocení

0x

S tim mam problem v kazdem aute, je nutno zapnout klimatizaci...

Aha, sorry ;)

hodnocení

Skla se zamlžovala když tam vložka nebyla,ale je pravda,že méně než teď.Dnes jsem ji vyjmul,tak uvidíme. Pokud se to nezlepší,kde mám když tak hledat ten kanálek pro odtok?*modla*

ar*

Tady

doplněno 15.09.10 20:11:

Jenom místo otoku je tam odtok. :D

Silné zamlžování skel
hodnocení

Díky (za ochotu rozebrat kvůli tomu motor*smich**smich**smich*)!

Jé, nechybí tomu auto něco...

Jendo, asi tam je málo vody v ostřikovači?

ar*

Jenyku , to víš,že né, tohle je model Felicia ECOBURSÍK. Ta je na šlapky.:D

petik*
hodnocení

0x

A neděje se to jen při zapnutém topení? Já měl obdobný problém na Fordu a podle technika mi začal radiátor pouštět vodu. NA doporučení jsem do chlazení nalil nějakou chemii na utěsnění a zatím mám klid.

1jara*
hodnocení

0x

Někde vám natekla voda do vozu. Koukněte pod koberečky zda tam není vlhko. Voda se odpařuje a tím se mlží skla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]