Nejste přihlášen/a.
Mám problém v tomto chladném (a hlavně v zimě) počasí se zamlžováním skel u své Felicie,moc nepomůže ani otevření okna,či ofuk skel.Při koupi auta jsem do nasávací mřížky vložil kabinový filtr,který tam nebyl,ale spíš se stav zhoršil.Zkusil jsem i alkoholový roztok na skla,ale rovněž nic.Do auta nezatéka,ani nejsou mokré koberečky. Máte nějakou radu?
zkoušel jste mrknout na odtok z kab.filtru-zda není zanesený,a tudíž voda nemá kudy pryč a v podstatě si vlhkost na skla foukáte...?Osobně s Feldou zkušenost nemám,ale všeobecně jsou ony odtoky trochu problém...Jinak docela pomáhá aplikovat nějakou lepší leštěnku(něco hydrofobního) na vnitřní stranu skel-značně to znesnadní vlkosti se na skle "držet"...
Kabinový filtr vyhodit, po prvím dešti je nacucaný vodou a pak má větrák poloviční výkon a navíc nasává vlhký vzduch, Druhá příčina je odtok jak psal Erikch a třetí častá závada ,u Filcek, je zatékání kolem předního skla, pak je ten "molitan" pod přístrojovkou nacucaný jak houba a v autě je vlhko a pak se skla mlží.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.