Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jedna zničená guma

Od: piro odpovědí: 1 změna:
Ahoj, přišel jsem si pro radu. Stala se mi taková nepříjemná věc. Mám na autě celoročky (CrossClimate 2) a ačkoli je každého pul roku kontroluju, tak se mi asi někdy behem léta rozhodila geometrie na kole u spolujezdce a ta guma má teď místy jen 4.3mm oproti ostatním co mají 6. Přemýšlím jak z toho vybruslit a to jak z hlediska bezpečnosti tak z hlediska financí.
Napadlo mě, že bych nechal zkontrolovat a seřídit geometrii a následně že bych gumy ze zadu nechal hodit na předek a na zadní nápravu koupil 2 nové gumy (CrossClimate 3). No a za rok bych už koupil jen 2 nové gumy na předek. Dává to smysl nebo je to hovadina? Zároveň bych při tom přezutí nechal vyměnit TPMs které už tam kroutí šestý rok

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

olin
hodnocení

0x

Hovadina to není. Na zadek dát tu sjetější je dobrá volba, případně ji použít později jako rezervu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]