Ahoj, přišel jsem si pro radu. Stala se mi taková nepříjemná věc. Mám na autě celoročky (CrossClimate 2) a ačkoli je každého pul roku kontroluju, tak se mi asi někdy behem léta rozhodila geometrie na kole u spolujezdce a ta guma má teď místy jen 4.3mm oproti ostatním co mají 6. Přemýšlím jak z toho vybruslit a to jak z hlediska bezpečnosti tak z hlediska financí. Napadlo mě, že bych nechal zkontrolovat a seřídit geometrii a následně že bych gumy ze zadu nechal hodit na předek a na zadní nápravu koupil 2 nové gumy (CrossClimate 3). No a za rok bych už koupil jen 2 nové gumy na předek. Dává to smysl nebo je to hovadina? Zároveň bych při tom přezutí nechal vyměnit TPMs které už tam kroutí šestý rok
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.