Nejste přihlášen/a.
Chci jet po D11 od Hradce Králové a pokračovat na Náchod, mapy mi nabízejí trasu po obchvatu Jaroměře. Ale když se dívám na Street View a na stejné místo na mapě Seznamu, ukazuje mi to, že je to tam ještě rozestavěné.
Už se tamtudy dá jet?
Obchvat jaromře je funkční. klidně tam jeďte. Páč přes jaroměř je to problém, opravují starou silnici, jezdí se na semafory a jsou tam kolony.
Dokonce nemusíte mít zaplacenou sdálnici.
Změna v databázi dat map, není tak rychlá, jako práce silničářů. Když kouknete na mapy, tak je vidět, že silnice 33 je přestěhována na sever.
Tak jsem tamtudy jel, v pohodě, akorát kruhák před napojením na silnici směrem k České Skalici je poněkud nepřehledně vyznačený, ale zvládnout se to dá. Ale v Hronově je to děs běs, směrem na Broumov je to rozkopané, několik semaforů, asi dvakrát (možná víckrát) jsou na objížďce narafičené železniční přejezdy.
V týdnu mne čeká cesta zpátky ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.