Nejste přihlášen/a.
Ahoj, tak jsem Teslu nabídl na Bazoši, protože jsem si uvědomil, že mi fakt chybí pohodlí spalováku který s elektroautem v bytovce nikdy nezískám. Auto jsem nabídl na Bazoši a zatím se ozývají lidi, jestli je možný odpočet i když jsem to v inzerátu uvedl a nebo mi nabízí vylítaný diesly s dvoukilama na hrbu a doplatek. Moc na tohle nemám nervy. :D
Nechám to tam nějaký čas a pak to dám na výkup, ale kam, doporučíte mi něco? V Áčkách jsem to kupoval a tak nevím, jestli by mi to mohlo spíš pomoct nebo uškodit. Ale dva kamarádi prodávali svoje auta na Bazoši za 210 a 670 a dostali od Áček 180 a 640. Což mi nepříjde až tak zlý. Pak jsou ESA, tam bych si asi auto v životě nekoupil, to už radši ty Áčka ale na výkup můžou bejt fajn a nebo menší bazary? U nás ve městě máme jeden, borci byli v pohodě když jsme se byli podívat na auto ale myslím, že by mi nabidli min jak větší bazary.
Děkuji za rady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.