Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Magnetický maják od 2026 ve španělsku

Od: ctenar odpovědí: 4 změna:

četl jsem tento článek

autosalon.tv/...

a zajímá mě?

1 - jak se ten maják upevní na plachtu a nebo na plast? ( auto bude mít na střeše "rakev")

2 - Pokud někdo pojede po novím roce do Španělska kdy už ten "blbinec"musí řidič v autě mít?

3 - ten "krám"bude fungovat na jakou simku? libovolnou a nebo jen na Španělskou?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mathew
hodnocení

2x
Pořád ještě platí, že výbava musí být dle státu registrace ne? Takže vás to nemusí trápit.
Mě by spíš zajímalo jak bude ten maják vidět až se mu za 10 let v kufru vybije baterka a nebo bude mít po 10s blikání závadu. Ani jedno u normálního trojúhelníku nehrozí...

Tak tak...

asd1

Je výbava vozidla, ta je podle předpisů země registrace, a pak je výbava řidiče kde se to řídí předpisama té země. Jako byl např. alkoholtester ve Francii nebo je index rychlosti pro zimní gumy v letní Itálii.

Ten maják ovšem pokud bude, tak se to hodí na celou EU.. Za mne pitomost protože elektronika může na rozdíl od pravěkýho trojúhelníku kdykoliv chcípnout a pak to je na nic. Na druhou stranu to skrz okno plácneš na střechu a je to hned dobře vidět z dálky, plus to dá info záchranným složkám tak dorazí rychleji. Tak to zas taková kravina není..

hodnocení

0x

,,,se chystá změna...

to si ještě počkáte.-

Každý si nějak poradí. I Vy na něco přijdete..

(Já dělám čárku.)

doplněno 01.10.25 12:10:

Stačí ho pouze vystrčit na karoserii auta a on se díky magnetům sám přichytí a aktivuje

takže najdete kovové mísdto na vozidla a hotovo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]