Nejste přihlášen/a.
četl jsem tento článek
a zajímá mě?
1 - jak se ten maják upevní na plachtu a nebo na plast? ( auto bude mít na střeše "rakev")
2 - Pokud někdo pojede po novím roce do Španělska kdy už ten "blbinec"musí řidič v autě mít?
3 - ten "krám"bude fungovat na jakou simku? libovolnou a nebo jen na Španělskou?
Je výbava vozidla, ta je podle předpisů země registrace, a pak je výbava řidiče kde se to řídí předpisama té země. Jako byl např. alkoholtester ve Francii nebo je index rychlosti pro zimní gumy v letní Itálii.
Ten maják ovšem pokud bude, tak se to hodí na celou EU.. Za mne pitomost protože elektronika může na rozdíl od pravěkýho trojúhelníku kdykoliv chcípnout a pak to je na nic. Na druhou stranu to skrz okno plácneš na střechu a je to hned dobře vidět z dálky, plus to dá info záchranným složkám tak dorazí rychleji. Tak to zas taková kravina není..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.