Nejste přihlášen/a.
ahojte,
teprve dnes jsem zjistil, že pokud po odemknutí vozidla nedojde do určitého doby, nevím pár sekund(cca 20s), k otevření dveří.Tak se mi auto znova zamkne. Je to normální, nebo nějaká závada?
Děkuji
Neni to zavada, je to vlastnost, kdyz si omylem v kapse zmacknete DO. Pokud mate spatny dverni mikrospinac, tak je to velice nebezpecna vlastnost.
takže mám byt v klidu,jo?
Zjistil jsem tu uplne náhodou, odemknu dalkačem auto a vykecavam chvilinku a aut bliklo a zamklo se, tak jsem se lekl, že je neco špatně
Přesně tak. Pokud nefunguje dveřní spínač, tk je to oprvdu nebezpečná vlastnost, kdy si auto samo nevědomky uvnitř zmkne klíčky a tazatel se do auta nedostane.
pro tazatele:
Jinak tato funkce se dá u VW Group (Audi, Seat, Škoda, Volkswagen) diagnostikou třeba u komfortních jednotek přes OBD odkódovat. U jiných značek netuším, ale třeba taky dá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.