Ahoj, Co můžu očekávat za příčinu nemožnosti otevřít zadní okno ve verzi se švihadlem? Kličkou nejde otočit, respektive jde lehce jen nepatrně a sklo sjede sotva o milimetr, dál se to úplně natvrdo zasekne a nehne. Díky
Mě to právě po pár zkušenostech s prasklou kostkou u elektrostahovacky přijde, že tady bude příčina jiná, ale třeba je to jen můj pocit. Tohle prostě drží zavřený a nic s ním nehne dolů, ne že by klasicky zachroupalo a zahučelo do dveří Doufám, že to tam není nejtovany jako u fabie.
bear
Já myslím, že je a kup si origo nejty, protože nějaký ze spojováku a hobbymarketu nechávají trčet tvrdej ocelovej trn a blbě se to odvrtává. Ty origo prasknou vždy dobře, že zůstane důlek a kulička uvnitř a vrták je pak vždy dobře veden.
Ani nechci vědět, co ty origo nejty stojej, před lety si kámoš, takovej perfekcionista, jen tak pro jistotu u fabie rozebíral dveře při podezření na zdroj vlhka v autě. Kupoval origo nejty za nějakou pro mě šílenou cenu, kterou už jsem vytěsnil, a hlavně kleště na ně snad za trojku Já mám jen takový ty obyčejný malý za 2 kila. Ale nedávno jsem známému měnil stahovacku řidiče u fabie a tam jsem to chytil na hliníkový lisovací matky z Alíku (lisovaný šroubkem s kontramatkou) pětkama sroubkama, tak už to mám nacvičený
bear
Já mám velký nejtovačky YATO z hornabchu snad za 600kč a nejty jsou cca 12kč/kus
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.