Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Řídit nebo ne

Od: bibi odpovědí: 6 změna:
Zdravim
obcas se zamyslim jestli patrim nebo ne za volant
zkousky jsem zvladla na prvni pokus ale orece jen vse vas v autoskole nestihnou naucit a nestihnou pripravit
dnes rano jsem na krizovatce stihla jet pred dve auta- asi chyba mela jsem pockat a pak jsem zapomnela na dalkove svetla
ridicak mam dva mesice
v roce tme si jet vic jak 80 netroufnu jinak jezdim abych nikoho neomezovala
ale z takovych situaci mam pochybnosti

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x
Pokud nebudeš teď jezdit, můžeš papíry zahodit - musí ti to přejít do krve. Můžeš začít z lehka, třeba o víkendech nebo k večeru mimo špičku, ale nevzdávej to. Každý nějak začínal.
bibi
hodnocení

prvni tyden jsem jezdila s nekym, trd jezdim do prace a z prace.. bohuzek se casto dostavam do blbych situaci - auto na krajnici za zatackou a auta v protismeru, nevim jestli se vejdu nebo ne tak musim hodid brzdu a tim i auto zamnou, hodne myslim na ostatni jestli nezdrzuju a to je asi muj problem nejvetsi
yarda1

Doufám, že máš za zadním sklem značku "Z" . Pokud ne, tak si ji pořiď.

zznhp.cz/...

yarda1

Já se snažím dodržovat zlaté pravidlo řidiče: "Kam nevidím tam nevletím".

I stříbrné pravidlo řidiče: "Přednost mám až když mi ji někdo dá".

km
hodnocení

4x

nalepit samolepku začátečník vzadu na auto a jezdit!

cdn.myshoptet.com/...

hodnocení

1x

Jezdit, jezdit a jezdit...časem se z Vás stane mistr volantu, jako skoro ze všech řidičů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]