Zdravim obcas se zamyslim jestli patrim nebo ne za volant zkousky jsem zvladla na prvni pokus ale orece jen vse vas v autoskole nestihnou naucit a nestihnou pripravit dnes rano jsem na krizovatce stihla jet pred dve auta- asi chyba mela jsem pockat a pak jsem zapomnela na dalkove svetla ridicak mam dva mesice v roce tme si jet vic jak 80 netroufnu jinak jezdim abych nikoho neomezovala ale z takovych situaci mam pochybnosti
Pokud nebudeš teď jezdit, můžeš papíry zahodit - musí ti to přejít do krve. Můžeš začít z lehka, třeba o víkendech nebo k večeru mimo špičku, ale nevzdávej to. Každý nějak začínal.
bibi
prvni tyden jsem jezdila s nekym, trd jezdim do prace a z prace.. bohuzek se casto dostavam do blbych situaci - auto na krajnici za zatackou a auta v protismeru, nevim jestli se vejdu nebo ne tak musim hodid brzdu a tim i auto zamnou, hodne myslim na ostatni jestli nezdrzuju a to je asi muj problem nejvetsi
yarda1
Doufám, že máš za zadním sklem značku "Z" . Pokud ne, tak si ji pořiď.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.