Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nové pneu

Od: magdon® odpovědí: 3 změna:

Tuhle sezónu mi končí letní gumy a tak s předstihem uvažuji o nových. Máte někdo zkušenost s těmito? Dost mě mate, že jsou nabízené jako letní a při tom je zároveň uvedená přilnavost na sněhu a na zobrazeném štítku je symbol pneumatik zimních. Když ale na štítek kliknu, aby byl větší, symbol zmizí. Co si o tom mám myslet? *zmateny*

doplněno 16.09.25 09:58:

Aha, tak už jsem zjistil, že navzdory tomu, že se prodávají jako letní, ve skutečnosti jsou celoroční. To se ale dozvíte až po pečlivém přčtení vlastností a jen na některých stránkách.

Takže nic...:(

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Bridgestone A/T002 Dueler je celoroční pneumatika. Bylo by vhodné napsat i na jaké auto se bude obouvat, jelikož mají poměrně nízký rychlostní index.

hodnocení

JEEP Cherokee KJ, takže rychlostní index není až tak podstatný. Ale já hledám letní, na silnici i do středního terénu, takže tyhle asi ne. :(

asd1

Naopak, letní "i do terénu" tak bych bral celoročky, obzvlášť na bláto a mokrou louku..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]