Nejste přihlášen/a.
Zdravím. U svého auta octavia 2 ABS/ESP jsem měnil zadní třmen. Pak mi začal povolovat pedál, tak jsem vyměnil hlavní brzdový válec. To propadání se spravilo, ale pořád nemůžu docílit toho, aby pedál byl pevný. Pedál je pořád měkký a chová se zvláštně. Třeba jeden den je měkký a má delší chod a druhý den je pevnější a má kratší chod. Může to dělat vzduch? Odvzdušňoval jsem to několikrát plničkou a diagnostikou podle dílenské příručky. Zadní třmen jsem poklepával a různě natáčel, tak že by tam vzduch být neměl. Ještě jsem četl, že někomu pomohlo odvzdušnit hl. válec pak vstupy a výstupy z ABS. Nemáte nějaký nápad? Děkuji.
Zkus to odvzdušnit jako spojku. Vem si stříkačku ideál 100ml a víc a přes hadičku vstříkni brzdovku přes třmen do nádobky a ideálně přes odblokovanouESP trasu v kostce přes diag.
Naber 3/4 obsahu a natažením na 4/4 vytáhni vzduch, který tam je při připojení hadičky se stříkačkou na spoji. Pak teprve tlač čistou kapalinu bez bubliny do systému.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.