Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fabia II kombi - kabeláž 5. dveří

Od: amper® odpovědí: 2 změna:

U jednoho auta (jo, máme doma dvojčata) se objevují sporadické závady elektriky na 5. dveřích. S největší pravděpodobností zlámané kabely. Pravděpodobnost je o to větší, že auto je bourané na zadek, kabelový svazek tudíž někdo tahal ven a pak zase cpal zpátky do nových dveří. Dotazy: Průchodka má číslo 5J0971829? je shodná s Yetim a Roomsterem? Neexistuje nějaká opravná sada za rozumné peníze? Jak je to s hadičkou ostřikovače? Naposledy jsem to opravoval ještě na Felicii, tam jsem dráty přestřihal a nastavil, problém byl jen s tloušťkou, kablíky jsem vybral z vraku Š-120 a byly o dost silnější. Díky.

.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

dělal sem opravu kabeláže a měnil průchodku na O1 combi třeba tě to navede počítam že bych to u tebe dělal stejně

club-opel.cz/...

hodnocení

Díky za inspiraci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]