Zdravím koupil jsem auto diesela a předchozí majitel mi nebyl schopný říct jestli měnil rozvody či ne. Má to najeto 217 000 km a stav řemenu je viz foto.
Taky se přikláním k okamžité výměně. Co jsem měnil u několika benzínů po cca 90-150tkm (předepsáno 90), tak proti tomuhle byly řemeny jak nové. Ale ani tohle na fotce určitě pořád není nic proti neznámému stavu řemenu u dvacetiletého Ducata ve firmě, kde za celou dobu žádný pamětník o výměně rozvodů neví... Začal jsem to teď řešit po tom, co se ke mě mimochodem doneslo, že pleskání utržených 2 ze 7 drážek "klínaku" řidič na cestě "opravil" nožem, takže se vlastně nic neděje Pod rozvodama si tam představujou nějaký dráty ke světlům, holt zahradníci, hlavně že to jezdí. Olej jsem tam v tom minule taky měnil po cca 10 letech, kdy to do servisu jezdilo jenom na nutný opravy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.