Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
nevíte, jestli se dá někde sehnat logo Škoda - novější černo stříbrné (ne zelené), ale ve tvaru viz foto? Je to logo na volantu se 4 pacičkami. Průměr 44mm.
Díky
Ono to logo na volantu není normální, že by se dalo koupit zvlášť. Vždy je to nějaká druhovýroba pro tuzingáře.
Logo na airbagu je vždy pevně přinýtované a nebo má tyto 4 zahnuté packy zatavené pod plastem.
Přesně tak; na AliExpressu ani jinde jsem tu verzi s packami nenašla. A když už jsem musela sundat to původní tak ta samolepka tam nebude moc držet, protože na okrajích je prostor prohloubený takže lepit to bude jen uprostřed.
Citigo to nové logo používalo v airbagu asi 2 roky. Pak dostalo volant z Rapida.
Akorát ten bag neměl chromový úsměv.
Vypouklá seshora na logu, ale spodek je rovný plochý lepící? To se na bag moc nehodí. Tam je vypouklý i spodek.
Navíc při bouchnutí tohoto bagu se otevřou jakási dvířka nahoře a dole a vyletí pytel. Logo zůstává v horních dvířkách. Že by se odlepilo a dalo mi do oka... to asi nikdo nechce.
Proto jsou nýtovaná nebo zatavená na packách.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.