Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám volnou ručni brzdu na Fabia 2 dnes jsem koukal že do dotahnu ale centralni matice už je na doraz da se to ješte nekde štelovat? Brzdové bubny měněny nedavno. Děkuji
Tvl... V bubnové brzdě jsou samostavy.
Musí fungovat a přeskočit sami v době, kdy se ručka zatáhne a několikrát prošlápne brzdový pedál.
Na ručce se seřizuje pouze chod ručky, ne vůle na bubnech!
asi jsem to špatně napsal bubny měněny před rokem... ten centralni šroub u rucky už je na doraz jak to udelat abych mohl povolit na kraj a pak jen ladit ručku po čase?
@bery... to chceš, aby mu vyskočili pístky z prasátka a nebo se kousli, až vyjedou moc ven či vyteče brzdovka a přestane brzdit úplně?
Buď to blbě složil a nechápe, jak brzda funguje a nebo tam dal staré moc sjeté bubny na které nová pakna nedosáhne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.