Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych znát názor na tuto cestu. Nevlastním řidičák krátce, ale auto s kterým pojedu je starší a tak mám obavy z dálničního tempa, kolon a kdo ví čeho ještě.
Taky bych musel zakoupit jednodenní dálniční známku, ale zase při plynulé jízdě po dálnici by mohla být úspora paliva ne?
Dalším bodem je úspora času pro dálnici podle mapy.cz jedna hodina tam a druhá na cestě zpět. Čas pro mě není klíčovým prvkem.
Na dálnici pokud pojede tak nastavím tempomat a pojedu klidně pořád pravým mezi kamiony to mi nevadí.
Po dálnici na delší cestě jsem už nejel snad deset nebo víc let a ani nevím jak moc je dálnice Brno-Ostrava v dobrém stavu.
Díky za názor
Uff, štěstí že jezdíte na druhé straně republiky, a díky tomuhle dotazu sem snad ani nikdy nezabloudíte.
Na blbou otázku, blbá odpověď. Jestli je tohle extrémní problém, ta +/- dvouhodinová cesta potřebujete tolik řešit, tak je HD opravdu lepší volba. Pokud se klepete z jízdy autem ve 130, tak buď nemáte nervy na to řídit, nebo je auto v takovém stavu, že to v kuse nedá, tak fakt lepší se na silnici nevydávat.
Nevím, jsem řidič, cestu z Brna do Prostějova znám dost dobře, dál do Olmiku už ne tolik, tu jsem znal než otevřeli obchat PV a OL .Ale když vezmu v potaz vyklepávačku čepů za Brodkem u PV až po nebo za Žešov (tedy jestli jsou tam ještě žulové kostky) tak raději po dálnici i když po dálnicích nerad jezdím. Navíc s tepomatem je to daleko větší pohoda, z Prahy do JH jsem na dálnici nastavil na 133 a úsek mimo D pak na 93 , sundal nohu z plynu plynulá jízda s úsporou (bez tempomatu o litr vyšší teda na to jednom konkrétním autu na té jedné trase)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.