Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ford Kuga AWD, nebo Subaru Forester?

Od: janos odpovědí: 17 změna:

Co byste raději koupili, kdybyste kupovali nové auto (funglovku) a proč? Ford Kuga AWD, nebo Subaru Forester?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

2024
hodnocení

0x
To je zvláštní výběr.
Ford cenově končí tam, kde Subaru začíná.
Subaru má spotřebu paliva o cca 2l/100km vyšší.
Nemám zkušenosti ani s jedním z těchto aut, ale srdce by mne táhlo spíše k Subaru, ekonomika spíše k Fordu. Ale ten cenový rozdíl je prostě tak velký, že jsou to v tomto smyslu auta jiné kategorie.
janos
hodnocení

Když zvolíte Kugu v top verzi a výbavě a Ferestera v jedné ze dvou nejnižších, cenově se protínají. Cenu liší sedačky a další serepetičky okolo. Jde mi o volbu technického základu – ten je jasně daný bez ohledu na výbavu.

hodnocení

0x
Ani jedno.
janos
hodnocení

Nehodí se vám? Nebo nelíbí?

thetruth

Jak tomu při odjezdu z továrny nedal Musk pusu na rozloučenou, tak to nebere.

Velké auta se mi prostě nelíbí, už jsem to psal v jiném vláknu. Na běžné použití to nedává smysl, zabírá to hodně místa, víc to žere a jezdí v tom v drtivé většině jen řidič. Navíc se v tom sedí jako na stoličce. A čtyřkolka u spalováku? K čemu?
Čtyřkolka u elektra? K čemu?
Také k ničemu. Ale díky dvěma rozdílným motorům lze zlepšit účinnost v nízkých anebo vysokých rychlostech. A primárně jde o výkon. U spalovaku jeden motor a extra hmoty navíc, setrvačné. Využití není žádné.
asd1

Asi nikdy nejel do kopečka na mokrý trávě *smich* Btw těžký elektra jsou v tom dost bídný i ve 4kolce...

Po poli nejezdím, proč taky. A když mi někdo zastaví z těžkým suv pod oknem na trávě, volám měšťáky. Ani na silničním kole nejezdím po trávě, proč. …
Nemusí být mokrá tráva, stačí v zimě sníh na silnici a teplota kolem nuly.
Pravda, městech věc takřka neznámá, ale na horách se to stává. I když, někdy člověk nevěří vlastním očím, co dokáží někteří lidé na zasněžené silnici předvést.

hodnocení

0x

Na první otázku je odpověď Volvo (jako vždy). Druhá otázka tak v mém případě nemá smysl.

janos
hodnocení

Čínský vlastník vám nevadí?

Ne, v tomto případě se držím svých zkušeností.

hodnocení

0x

Osobně bych šel do Subaru, pokud bych měl v plánu s vozem jezdit více mimo silnici. Co mám informace, tak pokud majitel nešidí údržbu, jsou to neskuteční držáci a v terénu odolní. Pohon 4x4 mají taky vychytaný.

U Fordu bych se asi bál mimo silnici vyjet.

Že je Subaru držák svědčí i to, že jej má hromada lesáků. Sám o Subaru uvažuju, byť pro mé potřeby zvažuju nad Outbackem

fero
hodnocení

0x
Kugu ani omylem, poruchove auto,budete furt v servisu, kupte Hondu crv,s ní jezdím za 5 litrů po městě, dálnice 6, 8
janos
hodnocení

Z jakých zdrojů pramení vaše přesvědčení o nespolehlivosti Kugy? Všechny recenze Kugu vychvalují.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]