Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ford Custom 20214 - zadní svetla- brzdy

Od: erer odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, přisel jsem si pro radu.

Dnes jsem si vsimnul, že mi na panelu hlásí chybě o zadních brzdových svetel.. Tak jdu měnit.

1/ nevedel jsem které to je, tak to zkouším a vidím že nejdou obě/nesvítí při sešlápnutí/.

- zvláštní..a přitom prostřední vrchni brzda funguje

3/ myslím, že brzda je kombinace se zadním svetlem a ta žárovka také funguje/ na svetlo/

-- měnil jsem několik žárovek zdali funguje..a vše svítí...teda mino tech brzd.

Tak nevím, že to nejde..a hned obe svetla.. Stalo se vám to také? co s tím?

děkuji za rady

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

olin
hodnocení

0x
Projít konektory pro zadní brzdová světla(rozpojit a zapojit konektor, přitom kontrolovat upadlé vodiče nebo korozi spojů), obvzlášť ten, kde se odděluje to třetí světlo a vodiče/svazek pokračují do sdružených zadních svítilen.
doplněno 01.09.25 12:50:

Zapoměl jsem: případně měřit i voltmetrem napětí při sešláplém brzdovém pedálu na jednotlivých pinech. Na Fórum - Ford klub by mohli mít rozkres těch pinů v konektorech.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]