Zdravím, zjistil jsem že tažné už je nějak vyviklané. Kdysi jsem ho seřizoval, ale teď nějak nemohu povolit tu matku, abych excentr drobet pootočil, nevzpomínám si už za co to chytit do svěráku - nakopněte mě prosím!
Pootočit tím čepem vůči plechové páce povolením matky a čep do svěráku?
lll
Zkouším ten čep/excentr chytit 16kou klíčem, a matku 17ku povolovat, ale nejde to ani s prodloužením trubkou asi 0,5m, je to peklo. Můžeš prosím napsat tu větu ještě jinak, jde mi o povolení matky, pak už mi to je jasné, je na to povolení nějaký fígl?
bear
Dej si ten čep do svěráku a povoluj matku 17klíčem proti svěráku. Ne proti 16 klíči. To neudržíš a nemáš sílu.
lll
Tak povolil a seřídil. Původně jsem se bál upnout ten čep do svěráku abych nepoškrábal tu válcovou plochu, ale zbytečné obavy, je to z tvrdšího, houževnatějšího a odolnějšího materiálu než čelisti svěráku. No a musel jsem přidat ještě další trubku na ještě větší páku! Čím jsem to kdysi utahoval nevím, a nebo už stářím ztrácím sílu.. Rezavé to není, kouli sundavám a žije stále v garáži. Děkuju za podporu!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.