Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pneu na Fabia II

Od: kek odpovědí: 3 změna:

Zdravím jaké mate pneu v techničáku u Škody Fabie II rv 2012? Mohli by být 195/60 R15. Místo 195/55 R15. Jde mi a bych prošel bez problému technickou a i u pojištoven bylo vše v pořádku. Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bln
hodnocení

1x
Tady je důležité jake tam máte rozměry vy! Jen takové tam můžete dat ikdyby jsme my ostatní měli rozměry na stejném autě jiné.

re4zon
hodnocení

1x
To je uplne fuk co ma v technicaku nekdo jiny. Pokud je tam nemas sam, tak tk neprojdes. Pokud ne, muzes je nechat dopsat se stanoviskem vyrobce, da se napsat do skodovky. Mne ovsem poslali jen ty co jsem v technicaku uz mel, prestoze uplne stejna auta jen z jine serie mely uz z vyroby jine rozmery, jsou lini to resit.

hodnocení

0x

Jak píší předemnou,nemohl.A ani nemusíte zkoušet někde zapsat,do fabie se takový rozměr nedával a ani vám ho škodofka neschválí -je cca o 1cm vyšší

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]