Nejste přihlášen/a.
No a k čemu to má sloužit? To má být jako simulátor auta, ke kterému se připojíte mobilem jako by to bylo android auto? Tedy v podstatě nic jiného, než druhý displej mobilu?
no jak jsem se tak díval, tak mi nic jiného než sdílená obrazovka mobilu z té nabídky nevychází...
Spousta takových věcí funguje, občas se najde vada přístroje, kterou ale v rámci prvních dnů-týdnů lze úspěšně vyreklamovat.
Záruka u Temu padá po cca. měsíci až 90ti dnech.
Druhou otázkou je - spousta takových "foteček" jak to někdo připevní na palubku je "podivná"... takové přilepení buď nedrží nebo zlikviduje palubku.
No a třetí - legálnost, nepostižitelnost pokutou... - je to věc, která při nárazu může různě lítat vzduchem, která může zavazet řidiči ve výhledu... Debaty s policií jsou často zbytečné.
Zvláště pokud jezdíte do zahraničí - nedoporučuji.
Záleží na typu auta, ale u běžných osobáků na 99% bude problém - jak jsem zmínil - PČR. Jinak je to prostě hloupá temu hračka za velké peníze... test zůstane asi na vás.
Já chápu, že vás tu nikdo nadšeně neinformuje a nejste nadšen... Ze zkušenosti s Temu kupuji v číně vše možné typu triček, nálepek, administrativních potřeb.. něco na ryby nebo do dílny. Vždy ale počítám s tím, že ta kvalita může být špatná a že reklamace je nemožná. Tedy jak jsem psal - reklamace po určité době. Recenzí typu "vypadá dobře, ještě jsem nepoužil" a max. hvězdiček, těch je spousta.
Jednou jsem si koupil tablet. I když bylo uvedeno 8/64gb, rychlost androidu 14, aplikací.. - se rovnala 2GB ram s 15 let starým procesorem. Ještě rád jsem se ho zbavil za poloviční cenu.
Tady chcete koupit něco, co nemá popis, fotky jsou ilustrační - a chcete doporučení. Proto jsem doporučil, co jsem napsal. Nekupovat. I kdyby to mělo nějakou funkci, máte velké riziko pokuty. Taková věc do auta prostě nepatří.
Blba otazka ale pokud nemas nejakou plecku a vejde se ti tam 2din radio tak proc nekoupis rovnou nejake android radio? Na aliexpressu se horsi pohybuji od 2tis pokud ti nevadi pomaly system, ty lepsi s modernim hw a androidem 14+ se tam daji sehnat od 4tis, pokud chytis deal/kupon tak levnejsi. Taky odtud mam radio z te drazsi kategorie
Ted koukam ze delaji i 1din, ale to je spis za trest vzhledem k velikosti displeje
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.