Nejste přihlášen/a.
Kamarád chce koupit Fiat Punto 2 z roku 2009. Nepředpokládá, že by s tím měsíčně najížděl nějaké velké kilometry. Co na to zkušení řidiči? Děkuji za názory!
Co já na to? No, že by bylo asi dobré minimálně znát počet najetých km, stav auta (karoserie, podvozek, motor...), kdo a jak s tím dřív jezdil, kolik majitelů auto vlastnilo, jak se o auto starali, jestli je parkované v garáži, nebo stálo těch 16 let na prosolené městské ulici... ...a v neposlední řadě i kupní cenu. Bez těchle údajů těžko soudit .
To, že nepředpokládá "že by s tím měsíčně najížděl nějaké velké kilometry" není podstatné.
K cemu je dobre znat, u 16let stareho auta, pocet majitelu, najete km a to jestli bylo garazovane?
@trtr: Blbost. Auto po duchodci, ktery vyjel 2x do mesice a pak ho nasolene "ulozil" do vytapene garaze a akorat ho pravidelne lestil Tempem muze byt vetsi hnuj nez pravidelne jezdene a udrzovane "sidlistni", co nezna garaz.
Fakt nema u takto stareho auta za 1vyplatu cenu resit, kolik to melo majitelu, jestli bylo garazovane, bourane ci kolik ma najeto. Proste zhodnotim stav, ktery musi odpovidat cene a bud koupim nebo nekoupim. Nebo co chcete u takoveho auta vsechno resit?
Vážení, trochu jsem se v otázce dopustil podvodu, za což se omlouvám, ale zároveň vám všem děkuji za zájem, za vaše odpovědi, za vaše názory. Nejde o kamaráda ani o koupi, jde o vůz coby dědictví po zesnulém 80-letém bratrovi, který vůz pravidelně používal a auto bylo garážované. Punto vypadá velmi zachovale a pro moje ježdění je zcela vyhovující. Ještě jednou děkuji všem a přeji vám i vašim blízkým radostné dny ve zdraví!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.