Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poskozena bocnice - vydrzi?

Od: ka odpovědí: 5 změna:
Zdravim, protoze jsem hovadko bozi, podarilp se mi poskodit o obrubnik bocnici pneumatiky. Cestou domu jsem schvalne najizdel do kanalu, abych pneu otestoval a zda se, ze neunika. Jak moc spatny napad je na ni nadale jezdit? Prikladsm foto, i kdyz toho asi moc nereknou. Dekuji za rady.
Poskozena bocnice - vydrzi?
Poskozena bocnice - vydrzi? #2
Poskozena bocnice - vydrzi? #3

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

No, mě to přijde značně poškozené a zrovna v netenším místě profilu gumy. Já bych s tímhle určitě nejezdil. BTW - najížděním do kanálů to moc neotestujete, tím jedině zničíte tlumiče. Taková guma se ráda rozerve spíš na dálnici v plném fofru - to ale určitě nezkoušejte !

hodnocení

0x

Kaput.

Vyměnit, je to hodně hluboké.

(není týden, aby tu nebyla podobné pneumatika. Doufám, že to není BARUM)

Je tedy pravda, že ani mě nesmí Barum, nebo Matador na auto, ale tohle poškození není o značce pneu, jako spíše o řidičském (ne)umění.

ka
hodnocení

Je to matador, ale jak pise kolega, tohle nebylo o znacce, ale o me hlouposti.

Pardon, nehodlal jsem se do Vás nijak navážet, tak jsem to nemyslel. Mě spíše zaujala poznámka pana Milana o té Barumce, nechápu souvislost seklé bočnice se značkou pneu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]