Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze dělat dvě autoškoly?

Od: josk odpovědí: 3 změna:

Pracuji paralelně ve dvou městech (120 km od sebe), kvůli dojíždění mezi městy jsem se rozhodl udělat řidičák, který jsem doposud nepotřeboval (52 let). Nemám stanoveno, který den mám být ve kterém městě, nemám jasný program a "pracovní" doba je prakticky celý den vč. víkendů (formálně jsem řídící jednatel, ne zaměstnanec).

Z toho ale pramení problém, že úplně nejsem schopen předvídat "pracovní" povinnosti a flexibilně určovat jízdy (nehledě na to, že do druhého města se dopravuji veřejnou dopravou, autobusy/vlaky mají občas zpoždění a na stanovený termín nemusím dorazit). Navíc počítám, že studium půjde pomaleji (faktor vyššího věku, nesoustředěnost kvůli firmě, rušení termínů kvůli nečekaným schůzkám).

Dočetl jsem se, že mezi autoškolami lze přejít, ale já bych potřeboval paralelně chodit do dvou autoškol ve dvou městech. Je to možné? Usnadnilo by mi to studium, byť chápu vyšší náklady, ale ty bych akceptoval.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nedělejte z toho vědu, dá se jezdit i navečer nebo o víkendu, nevymýšlejte hlouposti...

hodnocení

0x
Termíny jízd se často domlouvají celkem flexibilně, ale pokud ani den předem nebudete vědět, jestli dorazíte, nebo ne, tak na to moc nebudou zvědaví v jedné, ani ve dvou autoškolách. Jedině snad, když se domluvíte, že každou promarněhou hodinu zaplatíte.

hodnocení

0x
Tak si v té druhé domluv jen kondiční jízdy, ať nepřerušuješ a autoškolu jako takovou dělej v té druhé. Musíš v ní ale absolvovat předepsaný počet hodin.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]