Dobrý den, mám možnost koupit nové auto a rozhoduji se mezi těmito vozy: Cupra Formentor SsangYong Torres SsangYong Korando Volvo XC40 Essential B3 Moje priority u auta jsou především: pohodlí bezpečnost dostupnost a kvalita servisní sítě spolehlivost kvalita asistenčních systémů a dílů. Máte někdo zkušenosti s těmito vozy, případně doporučení, co by bylo z pohledu dlouhodobého užívání nejlepší volbou? Jedná se o koupi modelu 2025. Pokud znáte lepší značku, budu rád za doporučení. Děkuji
Zajděte si autosalonu a objednejte si jízdy. Co vám bude sedět, to si kupte. Každému vyhovuje něco jiného.
maxwell
V tom s Vámi samozřejmě souhlasím, jen mě zajímá, co preferují jiní
2024
Je to sice částečně pravda... Ale nato, aby člověk dané auto opravdu poznal, to by ho musel mít půjčené alespoň týden. Rozhodně nestačí se s autem projet kolem autosalonu. Jen návod k autu má dnes 800 stran a občas je dobré si z něj něco přečíst.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.