Chtěla bych si koupit auto na LPG pohon ale nevím jaký je rozdíl mezi LPG do roku 1993 a LPG od r. 1993, je zde nějaký zásadní rozdíl nebo důvod proč bych neměla LPG do r.93 kupovat? Za odpověď předem díky
Dobrý den nejsem si zcela jist ale rozdíl nebude velký mám dojem že je tam od roku 93 navíc jen elektromagnetický ventil na nádrži plynu.Asi před dvěma měsíci jsem si pořídil LPG do svého auta a tohle mi řekl montér co mi to dělal. Jinak spokojenost a cena 12,30 hovoří za vše. Martin
zaila
Děkuji za odpověď. Ta cena opravdu hovoří za vše
ananas*
Dobry den, take koketuji s myslenkou strcit lpg do Avensisu, ale jedine co mne jeste rika ze ne, je obava, ze bude plyn"citit". Jake mate zkusenosti s timto problemem?
jiri*
dobrý den.dnešní systémy jsou tak dokonalé,že plyn v autě neucítíte.pak jde jen o to jaké zařízení pořídit.lépe je ptát se ve firmách kde mají na výběr více značek a také dlouholeté zkušenosti.hodně ůspěchů.
laden*
mam nově plyn ve felicia combi a citit neni spyš je cítit benzin když jedu na benzin a to samé sem mel i u favoritapři prestavbě na LPG je nejlepší se zeptat v několika servisech v okolí koho vam doporučí bo ty s tím mají zkusenosti i po technické strance když pak opravují auta a vidí jak to kdo ma udelané. jsem z Karviné a tato metoda se mi osvědčila.jeste jedno doporučení:dobrá firma se pozna i podle toho že mají hodně zakázek.ja musel čekat 22 dní bo delají hodně aut spolehlive rychle a k případným problémům se staví čelem a ihned pomohou.
jiri*
dobrá firma se pozná také podle malého množství aut,hodně aut může znamenat také hodně reklamací,nebo né?
laden*
no, muže ale i nemusí.Ja jsem nemel reklamaci žadnou bo mi to jede ok.jen byl problem že mi zacalo auto cukat tak jsem vymenil svičky bo to byva že na lpg se musí menit časteji než na benzin,ale došel jsem do autotechny a tam mi daly svičky které mají být na felicii.cukat to prestalo ale zas se zacalo objevovat asi po 30-40 km kdy se motor poradně ohral.přijel jsem do te firmy co mi to delaly a tam se podival na svíčky a řekl že ty to být nemužou bo mely 3 ramena.Na LPG musí být s jedním ramenem.sel,vzal svoje svíčky,vymenil i když jsem mu řikal že momentalne sebou nemam penize tak mi řekl že je mam koupit a pak jak pojedu okolo tak mu je tam zavest.nebyla to reklamace ale rada,nic za to nechtel.Toto je dle meho paradní přistup k zakazníkům,že ikdyž to není reklamace tak pomohou a nic si neučtují.jinde sem se setkal s tím že mi řekly nechte to tady mi se na to podiváme,bude to stat asi kolem...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.