Nejste přihlášen/a.
Dnes mi příšel e-mail od Balíkovny ve kterém mi nabízejí jeho doručení balíkovnou. Píšou tam mj. "Jak na to? Zažádej si o řidičák online na Portálu dopravy, jako způsob doručení zvol Balíkovnu". Tak to jsem ani nevěděl, že o nový řidičák se dá zažádat i online bez návštěvy úřadu. Jak to ale probíhá? To už se řidičák u kterého končí platnost neodevzdává a může si ho každý ponechat, protože online ho asi těžko půjde odevzdat? A co fotografie? Nepamatuji si už přesně jak to bylo u poslední výměny řidičáku za nový, ale u občanky si mne na úřadu sami fotili.
... takže tvoji fotku mají. Ty potvrzuješ, že si jsi podobný a hotovo. Co by s tím propadlým řidičákem dělali? O starost pro ně míň...
Mojí fotku na úřadech asi mají, ale ta může být už zastaralá a neaktuální např. jiná barva vlasů nebo pleš, brýle, vousy atp. a to pak by na novým řidičáku nemuselo odpovídat skutečnosti a nevím jestli by s tím při nějaké kontrole policií nemohl být problém. Propadlý řidičák by zkartovali nebo nějak znehodnotili aby to nějaký chytrák nemohl nějak zneužít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.