Nejste přihlášen/a.
"Supr" auťák. Měl jsem ho asi dva roky jako služebák. K servisu nemůžu říct nic, auto bylo relativně nové a bez větších závad. Topení netopí, v zimě se něco začlo dít po 15 km. Klimu měl auťák problém utáhnout. Auto mělo větší spotřebu žárovek, než benzínu. Co 14 dní se uklepalo některé z vláken v předních světlometech, servisáci jen krčili rameny. S hatchbackem nemám zkušenost, měl jsem sedan, kde je kufr prostorný, ale s malým otvorem. Prostornost kufru byla relativní, víko je uchycené na obrovských hácích, které zabírají prostor v kufru a znemožňují nakládku čehokoliv delšího. Pokud se u sedanu náklad během jízdy posune do strany, je otevření kufru dost dobrodružné. Zkrátka neměl jsem to auto rád. Když se naskytla možnost ho vyměnít za dvojkovou Fabii s dvojnásobným nájezdem, neváhal jsem ani vteřinu. Jo a co se týká dostupnosti náhradních dílů: Urazili mi blbý zrcátko, resp. jen sklíčko. Oficiální servis ho musel objednat a bylo už za tři - čtyři dny, šlo z Maďarska.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.