Nejste přihlášen/a.
Ahojte,
prosím vás, klasika na parkovišti nebo někde někdo mi škrábl dveře je to na opravu tužkou štětečkem nebo sprejem popřípadě rozleštit co myslíte?
Nebo, mám to vůbec řešit?
A na zadním nárazníku mám odlouplý lak myslíte že zakápnutí nebo štěteček by to spravil?
Jde o hnědou metalízu na Škodě, kod barvy LF8N.
A ještě vás prosím o jednoduchý postup při opravě laku
Děkuji moc
Ideálně do autolakovny, ale pár hodin jsi bez auta, ty přípravky musí vytvrdnout a zaschnout. Pokud jsou v lakovně borci, tak po převzetí auta nepoznáš, že tam něco někdy bylo. Myslím že to jde i přes pojišťovnu. Pokud si chceš sám opravit, budeš muset koupit nějaké přípravky. Zkoukni např. videa oprava laku/...
Pokud se s tím nechceš trápit a chceš aby to trochu vypadalo, zajeď buď do nejbližší autolakovny nebo do obchodu kde míchají i autobarvy, tam vždy něco/někoho doporučí. Za těch 5000,- by to garážník mohl zvládnout, oni ty věci co člověk potřebuje na lepší opravu jsou docela drahé, občas se na autě vyskytne nějaká další věc, co to prodraží(praskliny, rez,..) U nových aut asi ne, u starších často. Nejdřív bych zkusil pojišťovnu a neznámého pachatele, co ujel od nehody na parkovišti. Pojišťovny mají své opravny se kterými spolupracují, také by něco doporučili. Ono stačí u novějších aut opravdu málo a škody jsou v řádu desítek tisíc, tedy jak které auto, někdy je to daleko víc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.