Nejste přihlášen/a.
2x
Ovšem takový mechanik je možná jeden z tisíce. Takže počítej že koupíš šrot do kteryho nasypes desítky tisíc a pořád to nepojede. Nakonec to vzdas nebo sezenes jiný motor komplet..
1x
Když o tom víte kulové tak proč o tom vůbec uvažujete? Jestli nevíte co s penězi tak mi je můžete poslat.
Prodejce vám řekne cokoliv, aby se toho zbavil a do smlouvy napíše, že jste koupil vrak, kde je nutné vše vyměnit.
Tou propadlou LPG myslí razítko? Jo tak tim to určitě bude ![]()
Jestli je to zanedbaný tak bych tam ani nejezdil. Ano nákupem auta, které má očividnou závadu se dá ušetřit, ale pouze pokud je jasné co se bude měnit a za kolik. Třeba klouzající spojka je celkem jasná a dá se s tím počítat, ale tohle zrovna může být jak závada za pár peněz tak na výměnu motoru jak píše kolega.
0x
poohlédněte se jinde...neočekával bych pohádku s dobrým koncem.a první auto bych si nekoupil se zjevnými závadami..akorát se pravděpodobně stane že budete za nějakou dobu říkat-já jsem ale takový blbec...![]()
píšete propadlou LPG-myslíte STK...? - Takže pokud je tam prošvihnutá ta STK tak s vozidlem můžete jezdit jen několik týdnů od toho datumu propadnutí...ale to si můžete dohledat na netu sám...
to není z mojí hlavy-Pokud máte propadlou technickou kontrolu (STK) pro vozidlo s LPG pohonem, je to vážná závada typu "B" a vozidlo smí být provozováno pouze po dobu 30 dnů od data poslední technické prohlídky. Po uplynutí této lhůty je vozidlo nezpůsobilé k provozu a nesmí být na silnici používáno. Kromě toho hrozí pokuta za jízdu s propadlou STK a případné potíže s pojišťovnou v případě nehody. -asi tak... já psal o LPG
0x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.