Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyhnat z auta myš?

Od: ln odpovědí: 11 změna:
Dobry den,asi pred ¾rokem jsem si privezl z bazaru auto a uz asi 14dni po koupi jsem v aute citil zvlastni pach.Kdyz auto stalo treba dva dny tak to po otevreni bylo uvitr citit jakoby vedle me bylo hnizdo myši.Nedalo mi to a pouzil jsem generator ozonu.Par dni to bylo dobry a pak to zas obcas bylo citit.Kdyz jsem se hrabal v palubovce tak bylo uz jasno - rozkousana izolace a kdyz jsem opravoval stropni prehravac tak stropnice byla taktez oznacena od mysi.Jenze krom obcasneho zapachu vlastne nevim jestli mys v aute stale je.Nic noveho rozkousaneho nenalezam.Jak bych se mohl presvedcit ze tam mys je a jak se ji zbavit? Je nejaky lepsi zpusob nez rozebrat cele auto?
Denne s nim jezdim do prace a auto stoji na dlazbe,takze bych cekal ze uz bude pryc,ze tam byla jen co bylo auto vklidu v bazaru,ale taky tam jeste muze byt..
Dekuji za rady,pekny den.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Klasická pastička s nějakou dobrotou. Jestli je týdny živa jen plasty z auta, tak se vrhne po všem, klidně i po kůrce chleba.
ln
hodnocení

Jo to zitra zkusim,jen nechapu kudy se tam muze dostat do vnitrku auta

hodnocení

0x

Máte kočku? Pusťte ji do auta.

ln
hodnocení

To bude asi k nicemu.. ta mys pokud tam je bude nekde zalezla

Jednou musí vylézt ...

Kočka zdechne do půl hodiny;)

Neznáte naše kočky.

ltz
hodnocení

0x
Ty pastičky tam dejte aspoň tři, snad se do jedné chytí. Existují i takové lepící desky na myši. Dát tam něco voňavého nebo oříšky, vběhne na to a už se neodlepi.
ln
hodnocení

Tak ty desticky nemam ale pasti tam rano dam az prijedu z nocni,jenze ono bude potreba prijit na to kudy se tam dostala
ltz
Ty destičky měli u Vietnamce, jsou fakt účinné. Když se myš chytne, tak pokračujte, novou pastičku nastavte znovu. Mohou tam být i dvě myši.

ttt
hodnocení

0x

auto roztopit jako v tomto clanku: idnes.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]