Dobry den,asi pred ¾rokem jsem si privezl z bazaru auto a uz asi 14dni po koupi jsem v aute citil zvlastni pach.Kdyz auto stalo treba dva dny tak to po otevreni bylo uvitr citit jakoby vedle me bylo hnizdo myši.Nedalo mi to a pouzil jsem generator ozonu.Par dni to bylo dobry a pak to zas obcas bylo citit.Kdyz jsem se hrabal v palubovce tak bylo uz jasno - rozkousana izolace a kdyz jsem opravoval stropni prehravac tak stropnice byla taktez oznacena od mysi.Jenze krom obcasneho zapachu vlastne nevim jestli mys v aute stale je.Nic noveho rozkousaneho nenalezam.Jak bych se mohl presvedcit ze tam mys je a jak se ji zbavit? Je nejaky lepsi zpusob nez rozebrat cele auto? Denne s nim jezdim do prace a auto stoji na dlazbe,takze bych cekal ze uz bude pryc,ze tam byla jen co bylo auto vklidu v bazaru,ale taky tam jeste muze byt.. Dekuji za rady,pekny den.
Ty pastičky tam dejte aspoň tři, snad se do jedné chytí. Existují i takové lepící desky na myši. Dát tam něco voňavého nebo oříšky, vběhne na to a už se neodlepi.
ln
Tak ty desticky nemam ale pasti tam rano dam az prijedu z nocni,jenze ono bude potreba prijit na to kudy se tam dostala
ltz
Ty destičky měli u Vietnamce, jsou fakt účinné. Když se myš chytne, tak pokračujte, novou pastičku nastavte znovu. Mohou tam být i dvě myši.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.